Activiteiten

Activiteiten

Bij Oker is het mogelijk om allerlei activiteiten te komen doen. Leuk met collega´s, vrienden of familie. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden. Mocht je zelf een leuk idee hebben, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Voor meer informatie: info@oker015.nl
06-54753103

Workshop boksen

Boksen is een primaire vorm van communicatie. De manier waarop je beweegt zegt veel over de manier waarop je beweegt in het leven EN op de werkvloer. Dit gebeurt altijd in interactie met anderen. Hoe geef jij je grenzen aan? Durf jij ruimte in te nemen? Kan jij op een gezonde manier incasseren en durf jij een ander te raken zonder te kwetsen?Daarom is boksen een uiterst geschikt middel om in te zetten tijdens een teamtraining als het gaat om samenwerken, verbinden, conflicthantering en communicatiestijlen. Samen boksen geeft energie en speelt in op alle thema’s van teamsamenwerking!

De teamsessie wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op de behoeften van jullie team. De duur kan variëren in een uur, dagdeel, meerdaagse of zelfs een traject. Alle benodigdheden worden door ons verzorgd. De boksworkshop wordt gegeven door Holistic Shir.

Cocktailworkshop

Wil je zelf leren om mooie en vooral lekkere cocktails te maken? In onze cocktail workshop ga je leren om zelf 3 cocktails maken. Maar om lekkere cocktails te maken zul je eerst moeten zorgen voor verse ingrediënten. Daarom ga je zelf sappen persen en siropen maken. Tussen het shaken door, leer je meer over de cocktails en dranken. Waar komen ze vandaan, hoe worden ze gemaakt.

Een workshop bestaat uit. 
· Een welkomstcocktail
· 3 cocktails
· Mini proeverij
· en een receptenkaart die je mee naar huis kan nemen.

Een workshop duurt ongeveer 2,5-3 uur, een workshop is al te boeken vanaf 10 personen tot 50 personen. Voor elke workshop zijn er ook alcoholvrije varianten, zodat iedereen mee kan doen. De workshop wordt gegeven door de cocktail creators.

Djembe / Ukelele / Salsa  workshop

De kracht en de vreugde die de Djembé brengt wacht op jullie. Je leert over de oorsprong van de Djembé, maakt kennis met Afrikaanse ritmes die oerkrachten bezitten waarna het swingen kan beginnen!

Tropische stranden, palmbomen en een goede cocktail. Er zijn weinig instrumenten die zo tot de verbeelding spreken als de ukulele. Wat ook fijn is aan dit heerlijke instrument is dat het heel toegankelijk is. Binnen de kortste keren speel je samen jullie favoriete deuntjes! Laat het spelen beginnen!

Wèèèpa! Cali is het episch centrum van de salsa in Latijns-Amerika. Via onze salsadocenten uit Cali delen wij dit deel van onze cultuur graag. Gooi die heupen los en voel het plezier dat samen salsa dansen geeft. Andere Latijns-Amerikaanse dansen gooien wij desgewenst ook in de mix!

De workshops worden gegeven door Walkaplank.

Workshop Wildplukken

Wildplukken is al eeuwenoud en het spreekt nog echt je oergevoel aan. Het is niet alleen een geweldige manier om in contact te komen met de natuur, maar ook een manier om smakelijke en voedzame ingrediënten te verzamelen. Want zeg nou zelf, het is toch ook heerlijk om buiten te zijn en je eigen eten bij elkaar te plukken? 
Gydo van Buit neemt je mee in een ontspannen wildplukwandeling. Ga mee op pad en zie, proef, ruik en ontdek wat er zoal aan eetbare planten, bomen en paddenstoelen te vinden is. 

  • Een 1-2 uur durende wandeling.
  • Uitleg over wildplukken en voedselveiligheid.
  • 15-20 eetbare planten, bloemen en bomen vinden en herkennen (soorten zijn afhankelijk van het seizoen).
  • Zelf met behulp van boeken leren wildplukken.
  • Sterke verhalen.

Schapen drijven

Een activiteit die alles te maken heeft met de juiste samenwerking. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. Het programma duurt 1,5 uur tot 2 uur.

Drone workshop

Door middel van leuke opdrachten wordt er geoefend met de drone.  De workshop is zo opgezet dat er actief samengewerkt moet worden om de opdrachten met de drone goed te kunnen volbrengen. Een spannend spel-onderdeel van het programma is om een kleine race-drone door een uitdagend parcours te leiden. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan…

Teambuilding met roofvogels

In verschillende groepen worden de beginselen van het valkenieren bijgebracht. Afhankelijk van de wijze van communiceren en samenwerken zal je vervolgens meer of minder succesvol de roofvogels naar elkaar toe laten vliegen. Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde. Het programma duurt 1,5 uur tot 2 uur.

Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers. Het programma duurt 2 uur tot 2,5 uur.