Activiteiten

Activiteiten

Bij Oker is het mogelijk om allerlei activiteiten te komen doen. Leuk met collega´s, vrienden of familie. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden. Mocht je zelf een leuk idee hebben, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Voor meer informatie: info@oker015.nl
06-54753103

Outdoor Cooking

Kom gezellig samen koken bij Oker. Actief aan de slag in Oker´s Kitchen en daarna met elkaar dineren. Kosten bedragen €75,- per persoon.

Schapen drijven

Een activiteit die alles te maken heeft met de juiste samenwerking. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. 

Het programma duurt 1,5 uur tot 2 uur. Prijs is vanaf € 795,-.

Drone workshop

Door middel van leuke opdrachten wordt er geoefend met de drone.  De workshop is zo opgezet dat er actief samengewerkt moet worden om de opdrachten met de drone goed te kunnen volbrengen. Een spannend spel-onderdeel van het programma is om een kleine race-drone door een uitdagend parcours te leiden. Dit lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan…

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Prijs is vanaf € 895,-.

Teambuilding met roofvogels

In verschillende groepen worden de beginselen van het valkenieren bijgebracht. Afhankelijk van de wijze van communiceren en samenwerken zal je vervolgens meer of minder succesvol de roofvogels naar elkaar toe laten vliegen. Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde.

Het programma duurt 1,5 uur tot 2 uur. Prijs is vanaf € 895,-.

Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson Team Survival gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten zijn enkele onderdelen die aan bod komen in een uitdagende competitie. Welk team weet haar kwaliteiten het beste in te zetten en wint deze spannende strijd? Deze expeditie vereist een hoge mate van samenwerking en doet een beroep op het tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit van de deelnemers.

Het programma duurt 2 uur tot 2,5 uur. Prijs is vanaf € 895,-.